2013. január 9., szerda

Kiöntöm a lelkem a netre.. Mer'mérne?!: Az internetes gyorsétterem

Kiöntöm a lelkem a netre.. Mer'mérne?!: Az internetes gyorsétterem:      Kezdjük a legelején, az iwiw megjelenésével. Nem, nem tudom, hogy az volt e az első próbálkozás a közösségi oldal és társkereső ötvöz...

5 megjegyzés:

  1. Ami azt illeti Én is tagja vagyok egy pár fórumnak és az általad említett: "kedves, barátságos közeg" kezd semmissé válni ugyanis az emberek úgymond szájkaratét művelnek, amit természetesen a való életben nem vállalnának be, de mivel nem látják hogy ki is valójában, így bátran szól be, ír olyan hangnemben ami nem oda illő!

    VálaszTörlés
  2. Amit ebben a posztban olvastam teljesen igaz. Az emberek félénk, önbizalommentes internetzabáló zombikká váltak. Nagyon rossz fele megy a világ társadalma. Mindenki befarsul az internet világába. Az internet mélyen, mocskosan, büdösen, visszataszítóan befecskendezi negatív normákat. Vagyis: legyünk facebook fanok, csináljunk farmot és üljünk a gép előtt napi 24 órát, hogy ebből a "nagy koponyáknak" legyen milliós keresetük. Itt tart a világ.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Zoller Huan Nachos Machos Gigolos Istvánnal, abban a tekintetben, hogy rossz fele haladunk.
    A következő lépés már az lesz hogy mindenki blogolni fog, vagy mi?

    VálaszTörlés
  4. Az lesz kérlek szépen, és kedves testvéreim(!), hogy amit úgy hívunk, mint magánélet megfog szűnni a Föld színéről, mint a Tironnasaurus Rex.

    VálaszTörlés
  5. Csatlakoznék az előttem szóló Zoller Huan Migel Nachos Machos Gigolos István véleményéhez. Teljes mértékben egyet értek azzal ,amiről ez a bejegyzés szól, s szerintem ebben az a legszörnyűbb hogy ennek a korhatára már kezd túlságosan kitolódni a nagyon fiatal korosztály felé is. Már ott tartunk hogy az 5 éves Pistike amint hazaér az oviból előkapja az okos telefonját és siet fel facebook-ra, hogy bekapálja a krumplit mielőtt kirohad az egész mező, majd ha ezt megtette felmegy a fórumokra és beolt mindenkit hogy milyen hülyék hogy nem tudnak otthon levezetni egy dacryocystorhinostomia műtétet. Ha ez így megy tovább 20 év múlva minden szülőszobán lesz egy számítógép ahol a drága anyuka ujjszülött gyermekét azonnal be tudja regisztrálni a facebook-ra. Bár több ember lenne ugyan azon a véleményen mint ennek a bejegyzésnek a megalkotója.

    VálaszTörlés